Brepoels weerlegt kritiek op Luikse invloed

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Brepoels weerlegt kritiek op Luikse invloed
Foto: © SC

STVV ziet de eindronde door de vingers glippen. De Truienaars verloren afgelopen weekend tegen Westerlo. Daarbovenop komt nog eens de wederopstanding van WS Woluwe.

Een dikke week geleden was alles nog peis en vree op Staaien. Sint-Truiden kon door de vereffening van WS Woluwe deelnemen aan de eindronde. De miraculeuze wederopstanding van Woluwe en het sportief verlies tegen Westerlo zorgen er nu echter voor dat STVV met lege handen achterblijft.

Sommige Limburgse supporters zien er een Luiks complot in. Standard-voorzitter Roland Duchâtelet heeft via zijn partner immers nog banden met STVV. Volgens de fans is het op zijn bevel dat spelers als Rob Schoofs en Mathias Schils de laatste weken minder aan de bak komen. En dat ten voordele van enkele Standard-huurlingen. Guido Brepoels weerlegt die kritiek echter.

“Ik stel gewoon mijn beste ploeg op”, aldus de oefenmeester in Het Belang van Limburg. “Schoofs en Schils zitten momenteel op hun tandvlees. Ik wil die jongeren beschermen. Het is logisch dat ze stikkapot zitten na twaalf slopende wedstrijden. Op training kunnen ze geen partijtjes meer zien.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties