Italië: Roma wint in Firenze, Cagliari niet voorbij Chievo

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Italië: Roma wint in Firenze, Cagliari niet voorbij Chievo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AS Roma ging vanavond in extremis winnen op het veld van Fiorentina. Eerder eindigde de wedstrijd tussen Chievo en Cagliari al op 0-0.

De Serie A heeft haar reputatie van defensieve burcht opnieuw alle eer aangedaan. Er viel vanavond amper één doelpunt te noteren in de Italiaanse topklasse.

Met Fiorentina – Roma stond er een kraker op het programma. Beide teams zijn nog vol in de race voor een Champions League-ticket. Vooral de hoofdstedelingen moesten winnen om uitzicht te behouden op het kampioenenbal.

De wedstrijd leek af te stevenen op een scoreloos gelijkspel. Roma pakte in extremis nog de overwinning na een doelpunt van Daniel Osvaldo inde 92e minuut. Francesco Totti en co naderen zo op drie punten van Fiorentina.

Eerder op de avond kon Radja Nainggolan met Cagliari ook al niet winnen op het veld van Chievo. Het nieuwe kapsel van de Rode Duivel was het enige opmerkelijke feit in de wedstrijd. Nainggolan, gegeerd door tal van Italiaanse topclubs, liep namelijk te voetballen met een hanekam.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties