Reactie Kumordzi: "Barda zei me dat ik zou scoren"

Fabian Morren
| 1 reacties
Kumordzi: "Barda zei me dat ik zou scoren"
Foto: © SC

Racing Genk heeft die felbegeerde beker. 0-2 werd het tegen Cercle Brugge. Bennard Kumordzi bevrijdde Genk door de ban te breken in de laatste tien minuten. "Wat een geweldig gevoel", lacht de middenvelder.

"Het was een moeilijke wedstrijd, maar ik was daar echt niet door verrast", aldus Kumordzi. "Het gaat tenslotte maar om één match, hé. Ons tempo lag in de eerste helft ook te laag. De tweede helft liep het veel beter."

Elyaniv Barda blijkt een waarzegger te zijn. "Elyaniv zei me voor de wedstrijd dat ik zou scoren", lacht Kumordzi. "Toen ik scoorde, wist ik niet waar ik het had. Wat een geweldig gevoel om die goal te kunnen maken! Ik scoorde tot dusver drie keer en drie keer met het hoofd (eerder scoorde hij voor Genk tegen AA Gent en Bergen, red.).

Kumordzi zal alvast niet te lang gaan feesten. "Neen best niet, want zondag wacht er al een nieuwe wedstrijd. Er komen nog drie finales waarin we zullen vechten. Of we nu niet te relax zullen spelen tegen Anderlecht? Integendeel! We zullen juist nog meer gemotiveerd zijn." (FM)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties