Reactie Simaeys: "Fantastisch om die beker in de lucht te steken"

Robby Morren
Robby Morren
| 18 reacties
Simaeys: "Fantastisch om die beker in de lucht te steken"
Foto: © SC

Jeroen Simaeys speelde een dijk van een wedstrijd tegen Cercle. De verdediger liet zich op geen enkele fout betrappen en was enorm blij dat hij deze trofee achter zijn naam mag schrijven.

Door Robby Morren

"Ik was er enorm op gebrand om te winnen. Ik zou niet van het veld gegaan zijn als we niet gewonnen hadden. Ik ben superblij. Het zou echt zonde geweest zijn als we ons in de luren hadden laten leggen door Cercle."

Simaeys speelde een beresterke partij. Hij toonde zich een leider en een aanjager op het veld. "De honger om die beker te winnen heeft me gedreven. Ik heb alles eruit geperst."

Enorme ontlading

Welk gevoel gaf het om de beker in de lucht te steken? "Het was een fantastisch moment toen ik die beker in de lucht stak. De ontlading was enorm want er was toch meer stress dan anders voor de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd was ik heel geconcentreerd en heb ik niet veel gemerkt van de sfeer in het stadion maar toen we gewonnen hadden, heb ik er wel van genoten."

Competitie

Nu Genk de beker en het daarbijhorende Europees ticket beet heeft, wil het in de laatste 3 play-off I-wedstrijden nog alles op alles zetten op zoek naar een plaats in de Champions League.

"Deze winst geeft een mentale boost. Ons seizoen is nu al geslaagd. Als je een prijs op zak hebt, maakt dat het misschien wel makkelijker om de komende wedstrijden te winnen. De beker is binnen en nu zullen we proberen het maximum uit de resterende drie wedstrijden te halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties