Reactie Vossen: "We mochten absoluut niet verliezen"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Vossen: "We mochten absoluut niet verliezen"
Foto: © SC

Jelle Vossen beleefde donderdag een hoogtepunt in zijn carrière toen hij de beker in de lucht mocht steken. Nu de trofee en het Europees ticket op zak is, klinkt de aanvaller strijdvaardig met het oog op het competitieslot.

Robby Morren in Brussel

"Ik heb er naar uitgekeken om die beker in de lucht te steken", geeft Vossen toe. "Hier hebben we tenslotte een gans seizoen keihard voor gewerkt."

Te nerveus

"We waren favoriet en er was wel wat druk. Dat heb je ook in de eerste helft kunnen zien: we speelden te slordig en veel te nerveus. In de tweede helft hebben we toch meer druk naar voren kunnen zetten en werden we gevaarlijker. Er kwam dreiging voor doel en dan was het wachten tot die goal viel."

"We wilden de beker absoluut mee naar Genk nemen en daar zijn we in geslaagd. Het was niet onze beste wedstrijd maar we zijn erin blijven geloven en we hebben geknokt. Het kon absoluut niet dat we verloren want dan sloegen we een belachelijk figuur voor al die supporters."

Alles blauw en wit

"Het moment waarop wij het veld opkwamen, dat is niet te beschrijven. Die fans van Cercle zaten in de hoek dus alles wat wij zagen wat blauw en wit. Voor die mensen moesten we gewoon de beker mee naar Genk nemen."

Zondag moet Genk alweer vol aan de bak tegen Anderlecht. Indien Genk wint, doet het weer mee voor de titel. "We gaan ons nog niet gewonnen geven. We hebben nog twee thuiswedstrijden en dan zullen we zien waar we aan toe zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties