Reactie Wils: "Tweede goal enkel voor de statistieken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wils: "Tweede goal enkel voor de statistieken"
Foto: © SC

Stef Wils speelde een degelijke partij in de defensie van Cercle Brugge tegen Racing Genk. Op het eind moest die defensie toch twee goals toestaan.

Sander De Graeve in Brussel

"De eerste helft hadden we onder controle. In de tweede helft raakten we wel wat meer in de verdrukking en kregen ze wat kleine kansen. Op een moment dat ook Genk aan de verlengingen begon te denken en wij opnieuw in de match kwamen, scoren ze dan dat doelpunt."

Het stond achterin nochtans goed bij Cercle. "Heel de ploeg stond goed. Genk kreeg geen echte uitgespeelde kansen. Dat hebben we bewust zo aangepakt en het rendeerde tot die stilstaande fase. Na die 0-1 moesten we wel komen en speelden we met drie achterin. Die tweede goal is dus enkel voor de statistieken;"

Dat Cercle nu krachten verbruikte, terwijl volgende tegenstander Westerlo kon rusten, vindt Wils geen probleem. "Het blijft een bekerfinale. Sowieso heeft het krachten gekost, maar fysiek zijn we de sterkste ploeg in de eindronde. Anders hadden we deze donderdag ook moeten spelen. Het zal in principe geen probleem geven. Het zal er wel op aan komen om direct scherp te beginnen tegen Westerlo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties