Krijgen we verlengingen in de EL-finale?

Redactie
| 0 reacties
Krijgen we verlengingen in de EL-finale?
Foto: © SC

Vanavond staat de finale van de Europa League op het programma. In Amsterdam nemen Benfica en Chelsea het tegen elkaar op. Eden Hazard zal er niet bij zijn, maar het wordt sowieso een boeiende finale.

Wie gaat de beker uiteindelijk pakken: de Portugezen van Benfica of toch Chelsea? Via Unibet kan je er alvast een aantal leuke pronostieken op wagen.

Als je een gokje waagt van 120 euro (60 euro + 60 euro bonus) bij Unibet, dan kan je wel eens heel veel geld terugverdienen. Misschien komen er wel verlengingen van? Speel voor je scenario: als Benfica wint na verlengingen, kan je 1800 euro verdienen. Na strafschoppen krijg je 1200 euro. Hetzelfde voor Chelsea: respectievelijk een kans op 1200 en 1140 euro bij verlengingen en strafschoppen.

Maakt Lampard ook in deze belangrijke finale nog eens een doelpunt? Je kan 4 keer je inzet verdienen als hij een doelpunt maakt en zelfs 10 keer je inzet als hij de score weet te openen.

Hoeveel doelpunten vallen er vanavond? Bij een gokje van 120 euro kan je het volgende terugverdienen:
3 doelpunten of meer: 312 euro
5 doelpunten of meer: 900 euro

Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties