Lampard: "Hazard kan clubicoon worden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Lampard: "Hazard kan clubicoon worden"
Foto: © SC

Chelsea zal het vanavond zonder Eden Hazard moeten doen in Amsterdam. Ook zijn ploegmaats beseffen dat ze een troefkaart missen in de Europa League-eindstrijd tegen Benfica.

Vanavond kijken Chelsea en Benfica elkaar in de ogen in de Amsterdam ArenA. Inzet van het duel is de Europa League. Normaliter had er opnieuw een Belg op de grasmat gestaan in de finale. Eden Hazard viel echter afgelopen weekend uit met een blessure aan de hamstrings en zal, behoudens een mirakel, niet spelen.

Chelsea zonder de Rode Duivel verliest een pak creativiteit. Afgelopen weekend bood Hazard Frank Lampard tegen Aston Villa nog twee doelpunten op een schoteltje aan. “Ik wil Eden niet te veel druk opleggen, maar hij heeft alles om een absolute ster te worden”, vertelt laatstgenoemde. “Hij heeft het in zich om te wedijveren met de beste spelers ter wereld. Als hij lang genoeg bij Chelsea blijft, kan hij een clubicoon worden op Stamford Bridge.”

“Je hebt Eden beter in je ploeg dan dat je tegen hem moet spelen”, zegt ook Juan Mata in de Engelse media. “Ik geniet ervan om met hem op een veld te kunnen staan. Met zijn snelheid, dribbels en tempoversnellingen kan Hazard iedereen pijn doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties