Balotelli niet opgezet met racistische spreekkoren

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Balotelli niet opgezet met racistische spreekkoren
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag hielden AS Roma en AC Milan het op een gelijkspel. Vooral Mario Balotelli kreeg het zwaar te verduren door de Romeinse fans. "De volgende keer stap ik van het veld", aldus de aanvaller.

De topper tussen Roma en Milan eindigde op een scoreloos gelijkspel. Maar achteraf ging het vooral over de racistische spreekkoren van de Romeinse aanhang. Vooral Mario Balotelli werd door de bezoekende supporters op de korrel genomen. De scheidsrechter van dienst legde op een gegeven moment de wedstrijd zelfs enkele minuten stil om de rust te laten weerkeren in het stadion.

“Eigenlijk wilde ik toen al van het veld stappen”, gaf Balotelli mee aan de Italiaanse media. “Maar de fans zouden kunnen gedacht hebben dat ik het deed omdat we een zwakke wedstrijd speelden. Vandaar besloot ik om verder te spelen en de zaak achteraf aan te kaarten.”

Toch tilt de Italiaanse international met Ghanese roots zwaar aan het incident. “Vroeger zou ik er me weinig of niets van aangetrokken hebben. Nu denk ik er toch anders over. Als het nog eens voorvalt, stap ik gewoon van het veld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties