Schürrle: "Laatste match voor Leverkusen gespeeld"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Schürrle: "Laatste match voor Leverkusen gespeeld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayer Leverkusen won afgelopen weekend met het kleinste verschil van Hamburg. André Schürrle liet na het laatste fluitsignaal uitschijnen dat hij zijn laatste wedstrijd had gespeeld in de rood-zwarte shirts van Leverkusen.

Schürrle flirt al enkele maanden met Chelsea. De middenvelder maakt er geen geheim van dat hij volgend seizoen in Londen wil voetballen. Ook the Blues zien de komst van de 22-jarige Duitse international zitten. Schürrle ligt echter nog tot 2016 onder contract in de BayArena.

“Ik hoop dat Leverkusen zich aan de gemaakte beloftes houdt”, aldus Schürrle in de Duitse media. “Het hangt van de club af, maar ik denk dat ik mijn laatste wedstrijd gespeeld heb.”

Rudi Völler, sportief directeur van Leverkusen, tempert het enthousiasme van de middenvelder. “Laten we allemaal rustig blijven. Een transfer behoort tot de mogelijkheden als we een geschikte vervanger vinden.”

En die geschikte vervanger is misschien wel Kevin De Bruyne. De Rode Duivel is nog steeds eigendom van Chelsea en de kans bestaat dat hij in een ruilactie met Schürrle betrokken wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties