Ibrahimovic: "Ik mis Italië"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 15 reacties
Ibrahimovic: "Ik mis Italië"
Foto: © SC

Zlatan Ibrahimovic won op één seizoen tijd zowat alles wat er te winnen valt in Frankrijk. Het vergaat de Zweed best wel goed in de Ligue 1, maar het is niet lang niet zeker dat hij ook volgend seizoen nog voor Paris Saint-Germain speelt.

Zlatan wordt de laatste weken steeds nadrukkelijker gelinkt aan een terugkeer naar Italië. De Zweedse doelpuntenmachine voedde die geruchten nu nog wat extra in Italiaanse media. “Ik mis Italië. Dat is mijn tweede thuis. De clubs waarvoor ik heb gespeeld, Juventus, Inter en Milan zijn de grootste clubs ter wereld”, aldus Ibra aan La Gazetta dello Sport.

Ibrahimovic weet dus nog helemaal niet zeker of hij ook volgend seizoen nog voor PSG zal spelen. “Elke keer als ik in het verleden zei dat ik zou blijven, vertrok ik uiteindelijk naar een andere club. Dit keer ga ik er dus niets over zeggen”, aldus de Zweed. “Ik sta hier nog twee jaar onder contract, maar alles is mogelijk. Ik ben al vaker van club gewisseld en heb nooit lang bij dezelfde club gespeeld”, besluit de Speler van het Jaar uit de Ligue 1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties