Wilmots: "Finale van het WK? Enkel Servië telt"

Fabian Morren
| 7 reacties
Wilmots: "Finale van het WK? Enkel Servië telt"
Foto: © SC

Marc Wilmots zal het vrijdag tegen Servië moeten doen zonder Thomas Vermaelen. "En in welke toestand Van Buyten terugkeert, weet ik niet", zei de bondscoach na afloop van de training in Genk.

Fabian Morren in Genk

Thomas Vermaelen raakt niet tijdig fit. "Hij blijft wel bij de groep en zal hier aan zijn gezondheid werken. Hij is onze vice-kapitein en dit toont nog maar eens aan wat voor een groep wij hebben", vertelde Wilmots.

Daniel Van Buyten keert maandagavond terug. "Ik heb geen idee in welke toestand. Hij heeft drie titels gewonnen, dus ik kan me er wel iets bij voorstellen", lachte Wilmots. "Mentaal zal hij goed in orde zijn, fysiek moeten we bekijken."

De bondscoach kwam ook terug op de uitspraken van Vincent Kompany. De aanvoerder van de Belgen zei dat hij niets minder dan de finale op het WK gaat. "Vincent is nu eenmaal heel ambitieus. Ambitie maakt niemand kapot. Maar ik ben geen man van woorden, maar vooral van daden. Daarom werken we hard naar de wedstrijd van Servië toe. Dat is het enige wat mij nu interesseert."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties