Standard-fans: "Hopelijk heeft Duchâtelet boodschap begrepen"

Standard-fans: "Hopelijk heeft Duchâtelet boodschap begrepen"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Een tiental supporters van Standard zijn erin geslaagd om tot in het bureau van Roland Duchâtelet te stormen. "We hopen dat hij de boodschap nu eindelijk begrepen heeft", roepen de fans in koor.

Vanmorgen troepten een vijftigtal Standard-supporters samen voor de poorten van Sclessin. Het was de bedoeling om met spreekkoren en spandoeken hun onvrede kenbaar te maken rond de politiek van voorzitter Duchâtelet.

Een tiental fans slaagde er zelfs in om binnen te dringen in het stadion en klopte aan bij Duchâtelet zelf. “We profiteerden van de komst van de postbode om binnen te sluipen”, vertelt één van de fans op de website van La Dernière Heure. “We zijn recht naar het bureau van de voorzitter gestapt. Hij verslikte zich bijna in zijn koffie toen hij ons zag binnenkomen.”

“We hebben onder andere uitleg gevraagd rond de teruggetrokken twintig miljoen euro en het ontslag van Mircea Rednic. Duchâtelet probeerde ons een verklaring te geven, maar ik hoop vooral dat hij de boodschap nu eindelijk begrepen heeft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties