Pellegrini moet Kompany en co aan prijzen helpen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Pellegrini moet Kompany en co aan prijzen helpen
Foto: © SC

Manuel Pellegrini volgt Roberto Mancini op als coach van Manchester City. De Chileen moet de blauwhemden vooral aan prijzen helpen.

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar de kogel is nu pas door de kerk. Pellegrini wordt de nieuwe aanjager van Vincent Kompany en co. Dat is te lezen op de clubwebsite van City. De 59-jarige oefenmeester kwam vorig seizoen nog met Malaga winnen in het Astridpark.

The Citizens zijn razend ambitieus en verwachten niets minder dan gouden plakken. Mancini werd eind vorig seizoen immers de deur gewezen na mindere resultaten. De Italiaan werd al snel uitgeschakeld in de Champions League en strandde in de competitie in het zog van de rivalen van United.

Pellegrini tekende een contract voor drie seizoenen in Manchester. Eerder was hij ook al aan de slag bij onder andere Villarreal en Real Madrid. Bij laatsgenoemde werd hij bovendien genoemd als opvolger van José Mourinho. De poort van Santiago Bernabeu lijkt nu wagenwijd open te staan voor de komst van Carlo Ancelotti.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties