Groep A: Brazilië heeft een missie: twijfels wegwerken

Fabian Morren
| 3 reacties
Groep A: Brazilië heeft een missie: twijfels wegwerken
Foto: © SC

Groep A op de Confederations Cup oogt aantrekkelijk. Gastland Bazilië is al blij dat het nog eens een wedstrijd met inzet kan spelen, want het land hoeft geen voorronde te spelen voor het WK. Het gastland moet echter ook rekening houden met Italië en Mexico.

Japan lijkt vooraf het wat zwakkere broertje in de poule. Al is Japan wél al zeker van kwalificatie voor het WK volgend jaar. Uiteraard is de concurrentie niet zo heel zwaar voor de Japanners in de voorronde. De eerste wedstrijd is Brazilië - Japan. De Brazilianen kunnen vanavond dus toch maar beter opletten dat er al niet meteen een uitschuiver volgt.

Aan Brazilië twijfelen zelfs de grootheden uit het voetbal. Zico en Pele uitten hun twijfels. Brazilië wil straks zo graag het WK in eigen land winnen, maar de huidige generatie lijkt er nog niet klaar voor. Zico sluit WK-winst zelfs uit. Pele stelt dat het team nu nog niet klaar is voor grootse prestaties. De oefenwedstrijd tegen Frankrijk (3-0) gaf de Braziliaanse burger wel moed.

Italië bereikte op het afgelopen EK de finale. Een knappe prestatie, maar vraag is wat zij kunnen op deze Confederations Cup. Is Mario Balotelli bijvoorbeeld gemotiveerd om te schitteren op dit tornooi? Daar zal ongetwijfeld veel van afhangen. Tenslotte is er nog Mexico, dat met 8 op 18 in de WK-voorronde, nog lang niet zeker is van een ticket voor het WK. Mexico - Italië wordt zondag gespeeld.

Verrassing van Japan is geld waard

Stel nu uw bonus van 60 euro veilig op Unibet! Registreer je op www.unibet.be/voetbalkrant en verdien zomaar geld! Wij zouden als tip Japan kunnen geven om zich te kwalificeren. Als je Japan bij de eerste twee zet, levert je dat met 60 euro inzet liefst 360 euro op! Registreer je dus nu hier! Toch nog niet helemaal overtuigd? Wist je dat je ook live wedstrijden kan kijken, helemaal gratis? Het enige wat je hoeft te doen is je registereren én je bonus te ontvangen!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Confederations Cup

Nieuwste reacties