Mignolet: "Kan niet wachten op eerste clean sheet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Mignolet: "Kan niet wachten op eerste clean sheet"
Foto: © SC

Simon Mignolet heeft zijn toptransfer beet. De doelman verlaat Sunderland en trekt naar het mythische Liverpool FC. Mignolet zou de komende vijf seizoenen onder de lat staan op Anfield Road.

Mignolet ruilt Sunderland voor Liverpool. The Reds zouden zo’n twaalf miljoen euro op tafel leggen voor de 13-voudig Rode Duivel. Bovendien wordt de ex-doelman van STVV de eerste Belg die zal worden toegezongen door The Kop.

“Het geeft een ongelooflijk gevoel om voor een topclub als Liverpool te kunnen spelen”, vertelt de doelman voor de camera’s van het televisiekanaal van de club. “De trainingen starten binnenkort al. Ik sta te popelen om eraan te beginnen.”

The Kop

Big Si moet bij Liverpool de concurrentie aangaan met Pepe Reina. “Een beetje competitiviteit is een goede zaak”, toont de doelman zich echter ambitieus. “Er was altijd concurrentie bij mijn clubs. Ook bij de Rode Duivels moet ik opboksen tegen een uitstekende doelman. Maar ik kijk er naar uit om met Pepe te werken. Hij heeft de voorbije jaren immers al genoeg bewezen tot wat hij in staat is. Ik kan echter niet wachten om mijn eerste clean sheet voor LFC binnen te halen.”

Mignolet speelde de voorbije seizoenen zes keer tegen zijn nieuwe club. Drie wedstrijden daarvan waren op Anfield. Wat vond de goalie van de schitterende sfeer? “Elke bezoekende doelman krijgt zelfs een applaus van The Kop. Ik hoop dan ook dat ze me zullen accepteren als hun eigen doelman. Ik denk dat het vooral een speciaal gevoel zal geven voor een eerste keer thuis te spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties