Louwagie: "Fernandez mikt op plaats drie of vier"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 48 reacties
Louwagie: "Fernandez mikt op plaats drie of vier"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Louwagie stond vandaag de pers te woord op de eerste training van AA Gent. Gent trainde in het Ottenstadion, maar zal vanaf 17 juli de Ghelamco Arena betrekken. Algemeen manager Michel Louwagie is alvast ambitieus.

"Een nieuw stadion moet gepaard gaan met sportieve ambities. Daarom ben ik blij dat onze coach Fernandez zegt dat hij op de derde/vierde plaats mikt", aldus Louwagie aan Sporza.

Het desastreuze vorige seizoen zit wel nog in de hoofden bij Gent. "We pakken het anders aan dan vorig jaar, want zo'n start mogen en zullen we niet meer meemaken. Toen trokken we, ook om financiële redenen, de kaart van de jeugd. Dat mislukte grotendeels."

Op transfergebied is het vooral uitkijken naar Mboyo en Pedersen. Mboyo wil absoluut weg en Gent ziet in Pedersen de ideale vervanger. "We deden Mboyo een voorstel om te blijven, maar ik snap dat hij de volgende stap wil zetten. We beloofden hem al dat als alle voorwaarden ingevuld zijn, hij zijn transfer krijgt."

"We deden ook al een bod bij KVM op Pedersen en hebben ook belangstelling voor een Spaanse nummer 10 van Levante. We gaan niet voor een meelopersrol, we tonen echte ambities voor volgend jaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties