Club Brugge wint met 0-3 bij Torhout

Timothy Collard
| 33 reacties

Club Brugge heeft op bezoek bij Torhout met 0-3 gewonnen. Ivan Trickovski (voor de rust) en Musha Bakenga (na de rust) legden de wedstrijd in een definitieve plooi.

Club-coach Juan Carlos Garrido koos ditmaal voor een meer ervaren elftal en zo verschenen onder meer Vladan Kujovic, Victor Vazquez en Eidur Gudjohnsen aan de aftrap. Club greep Torhout meteen bij de keel en na een kwartier spelen was het raak: Trickovski kon de aflegger van Jorgensen simpel binnentikken.

Na de rust heel wat verse krachten. Doelman Ryan verving Kujovic en ook Refaelov, Bakenga en Lestienne kwamen in de ploeg. Het was Musha Bakenga die het meest van zich deed spreken. De Noorse aanvaller was na een schot van Lestienne goed gevolgd om binnen te tikken en een kwartier voor tijd legde hij de 0-3-eindstand vast op aangeven van youngster Bolingoli.

Club Brugge speelde met: Vladan Kujovic (46’ Mathew Ryan), Valentinos Vlachos (85’ Tom Paquet), Björn Engels (65’ Yannick Reuten) , Brandon Mechele, Boli Bolingoli, Jesper Jørgensen (80’ Enock Adu), Jonathan Blondel (46’ Birger Verstraete), Victor Vazquez (46’ Wang Shanyuang), Ivan Trickovski (46’ Lior Refaelov), Eidur Gudjohnsen (46’ Mushaga Bakenga), Tuur Dierckx (46’ Maxime Lestienne).