Houben: "Genk is geïnteresseerd in Thorgan Hazard"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 26 reacties
Houben: "Genk is geïnteresseerd in Thorgan Hazard"
Foto: © SC

Rond de persoon van Thorgan Hazard zijn Zulte Waregem, RSC Anderlecht en KRC Genk momenteel een spelletje poker aan het spelen. Maar wie trekt uiteindelijk aan het langste eind?

Hazard stuwde Zulte Waregem vorig seizoen naar een tweede plaats. Het hoeft dus niet te verwonderen dat de vice-kampioen ook tijdens deze jaargang over de flankaanvaller wil beschikken. De speler zelf hoopt echter op een trapje hoger. Een Belgische topclub met KRC Genk of Champions League met Anderlecht?

De laatste dagen wordt her en der gefluisterd dat de Limburgers momenteel over de beste papieren beschikken om het goudhaantje van Chelsea voor een seizoen te huren. Hallo, Herbert Houben?

Geen hak zetten

“Ik ben eigenlijk niet happig om uitspraken te doen rond de eventuele komst van Thorgan Hazard naar de Cristal Arena”, is de voorzitter voorzitter in Het Laatste Nieuws. “Ik wil vooral niets verkeerd zeggen. Dat de speler al op weg leek naar Brussel? Genk wil Anderlecht geen hak zetten, maar we zijn zeker geïnteresseerd in een goede speler.”

De blauwhemden kijken terug op een degelijk seizoen. Genk won de beker en overwinterde in de Europa League, maar kwam een stapje te kort in play-off I. Hoe klinken de ambities dit seizoen? “Het is de bedoeling om opnieuw het maximum te halen uit het beschikbare materiaal”, besluit Houben. “Met Hazard? Geen commentaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties