Schuif aan tafel met de spelers van KV Mechelen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Schuif aan tafel met de spelers van KV Mechelen
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Op zondag 21 juli krijgen 120 supporters de kans om aan tafel te schuiven met de spelers en trainers van KV Mechelen. De fans maken er de voorbereiding mee op de galamatch tegen Bordeaux, die later die dag op het programma staat.

Malinwa organiseert dit evenement al enkele jaren en wegens het succes van de voorbije edities kan je ook dit seizoen het etentje met de spelers meemaken. Er is keuze tussen drie verschillende pastagerechten en aan iedere tafel zal een speler/coach plaatsnemen.

Aarzel niet als je er wil bij zijn, want de plaatsen zijn beperkt. Wie wil inschrijven moet een mailtje sturen naar geert@malinwa.be. Vermeld in de mail je naam, het aantal volwassenen en het aantal kinderen en telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.

Je betaalt onmiddellijk ook het verschuldigde bedrag  (€ 20 per volwassene en € 10 voor kinderen jonger dan 12 jaar) op rekeningnummer 733-1904025-42, tav vzw Malinwa met als mededeling: Sportlunch + je naam. Let op, je inschrijving is pas geldig als het inschrijvingsgeld werd ontvangen op rekening. Van zodra de betaling toegekomen is, ontvang je een bevestiging

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties