Tévez biedt Porsche aan ter compensatie

Jens Hoofteer
| 6 reacties
Tévez biedt Porsche aan ter compensatie
Foto: © SC

Carlos Tévez is een speciaal figuur. De Argentijn had nog een hoop uren gemeenschapsdienst voor de boeg nadat hij zonder rijbewijs en verzekering met zijn Porsche reed. Door zijn transfer naar Juventus kon hij zijn straf echter niet volbrengen. Tévez bood dan maar zijn Porsche aan ter

De aanvaller had slechts 28 van de 250 gemeenschapsuren volbracht die hem opgelegd werden voor het rijden zonder rijbewijs en verzekering in Engeland. Door zijn vertrek naar Italië kon hij zijn straf niet meer uitvoeren. Tévez bood dan maar zijn Porsche aan, die goed is voor een bedrag van meer dan 60.000 euro.

“De auto staat in Engeland en was betrokken bij het misdrijf”, vertelt Gwyn Lewis, Tevez’ advocaat, volgens Eurosport. “Hij kan verkocht worden ten voordele van het publiek. Ik heb orders gekregen om dit aan te bieden.'”

Rechter Bridget Knight was echter not amused. Zij legde Tévez een bijkomende boete op van 3.500 euro. “Dit is geen zaak waarbij een voetballer het gerecht moet bespelen”, aldus Knight. 

Tévez reageerde en zei dat hij het gerecht bedankt voor het begrip en de medewerking in deze zaak.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties