Moyes: "Elke speler met ambitie wil voor United spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Moyes: "Elke speler met ambitie wil voor United spelen"
Foto: © SC

Monaco en PSG trokken Falcao en Cavani aan voor recordbedragen, en United stuitte op een njet van Barcelona voor Fábregas. Ondanks dat er duchtig achter het net gevist werd, is Moyes overtuigd dat toppers nog steeds naar United willen.

Zo koos ook Thiago Alcantara van Barcelona een overstap naar Bayern München boven een trip naar Old Trafford. Toch is Moyes zeker van zijn stuk. "Als je een speler bent, en je kijkt uit je raam naar Old Trafford, denk ik dat je toch voor United zou willen spelen", aldus Moyes aan The Times.

Moyes wil absoluut versterking centraal op het middenveld. "Wanneer ik tekende, werd me duidelijk waar we ons konden verbeteren, en dat is op het middenveld. Die positie is onze prioriteit."

Manchester United lijkt eerder een topper te verliezen dan er één bij te krijgen. Wayne Rooney wil nog steeds weg, maar United wil hem niet laten gaan omdat er geen betaalbare vervangers zouden zijn. "De spelers die bovenaan de topschutterslijst eindigen, dat zijn de spelers die het moeilijkst te vinden zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties