Franse veldheer gelooft in titelkansen

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 13 reacties
Franse veldheer gelooft in titelkansen
Foto: © SC

Arsenal liet de voorbije weken al nadrukkelijk van zich spreken op de transfermarkt. Toch verwacht Arsène Wenger de grote kleppers pas op het einde van de mercato.

The Gunners hebben er een teleurstellend seizoen opzitten in de Premier League. Arsenal kon nooit een woordje meespreken in het debat om de titel en greep zelfs naast een rechtstreeks ticket voor de Champions League. Het is dan ook een erezaak voor Arsène Wenger om zijn elftal competitief te maken.

Dat is echter niet gemakkelijk. Eerder zagen de roodhemden Yoann Gourcuff en Gonzalo Higuain al afhaken in het transferdossier. En de andere transfertargets – vooral de namen van Marouane Fellaini, Julio César en Luis Suarez – lijken niet meteen happig op een verhuis naar Londen.

“Ik denk niet dat er snel beweging komt in de transferdossiers”, is Wenger eerlijk in The Mirror. “De club wil snel versterking halen, maar alle partijen moeten tevreden zijn met de overeenkomst. Ik ben tevreden met de sterkte van de huidige kern. Extra slagkracht? In dat geval is Arsenal een titelkandidaat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties