Kampt Messi met een dipje?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Kampt Messi met een dipje?
Foto: © SC

Lionel Messi is zijn reputatie als ideale schoonzoon aan het verliezen. Deze keer pakt het Argentijnse weekblad Pronto uit met een sprekende cover van de superster.

Lionel Messi komt de laatste weken vooral negatief in het nieuws. Eerst was er het schandaal rond de vermeende belastingsfraude. Het proces tegen Messi en zijn vader is momenteel lopende. Ook tijdens zijn promotietour ‘Messi & Friends’ liet het goudhaantje van FC Barcelona zich niet van zijn beste kant zijn. De flankaanvaller liet fans, die duizenden euro’s hadden betaald voor een ‘Meet&Greet’, simpelweg in de kou staan.

En nu staat het huwelijk van Messi op het spel. Dat beweert althans Pronto. Het Argentijse weekblad pakt op de cover immers uit met een foto van de Argentijn die zijn handen niet van een blondine kan afhouden. De foto dateert van enkele weken geleden en zou zijn genomen op een feestje van Ronaldo – niet Cristiano, maar de Braziliaanse variant – in Las Vegas. Benieuwd hoe de superster het deze keer zal uitleggen.

Hieronder kan je alvast de cover van het magazine bewonderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties