Dossiers B-kern moeten er door voor Assaidi kan komen
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 164 reacties
Dossiers B-kern moeten er door voor Assaidi kan komen
Foto: © SC

Er staan Herman Van Holsbeeck nog enkele drukke weken te wachten. De manager van paars-wit moet er nog een paar inkomende transfers doordrukken en tegelijk ruimte maken daarvoor.

Van Holsbeeck hoopt volgende week een akkoord te vinden met Partizan Belgrado in het dossier rond Aleksandar Mitrovic, de enige diepe spits waar Anderlecht momenteel zijn zinnen heeft opgezet. De 18-jarige jongeman moet ongeveer 5 miljoen euro gaan kosten en dat neemt natuurlijk een serieuze hap uit het transferbudget van paars-wit.

John van den Brom wil immers ook nog een linkerflankaanvaller aantrekken om de leemte van Milan Jovanovic in te vullen, maar de twee dure Serviërs hebben/zullen de slagkracht van paars-wit serieus verminderen. Van Holsbeeck wil dan ook nog enkele overbodige spelers aan de man brengen. En dan denken we in de eerste plaats aan Guillermo Molins, Lukas Marecek, Fernando Canesin en Cristophe Diandy.

Voor die linkerflank denkt Anderlecht aan de 24-jarige Oussama Assaidi, een 24-jarige Marokkaan van Liverpool die er ook niet meer aan de bak komt. "Assaidi is een interessante speler, maar ik moet eerst nog een paar spelers kwijtraken en dan is er misschien iets mogelijk", aldus Van Holsbeeck. "En ik heb er een goed oog in dat ik een paar van die spelers nog kan onder dak brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties