Kanu wil weg bij Standard en denkt aan... Anderlecht

Kanu wil weg bij Standard en denkt aan... Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Braziliaan Kanu is niet meer gelukkig bij Standard. De verdediger kreeg een nieuw contractvoorstel van de club, maar kan zich daar niet in vinden. En er is een onverwachte wending aangezien hij gewag maakt van interesse van... Anderlecht.

Bij Standard zijn ze er nog altijd van overtuigd dat ze er uit komen met hun robuuste verdediger. Kanu zelf heeft daar andere gedachten over: "Ik hoop dat de onzekerheid ophoudt. Wat mij betreft, mag dit mijn laatste verplaatsing worden met Standard. Ik wil de toekomst van mijn kinderen zo best mogelijk veilig stellen en dat kan niet op basis van het voorstel dat Standard heeft geformuleerd", zegt hij in HLN.

En ondertussen zou hij bij Anderlecht ook een optie zijn om Cheikhou Kouyate te vervangen indien die vertrekt. Herman Van Holsbeeck wil hem graag nog zeker tot de winterstop houden, maar de entourage van de Senegalees zwaait met Engelse interesse, de competitie waar de verdediger absoluut naartoe wil. "Anderlecht is blijkbaar ook geïnteresseerd indien Kouyaté weggaat. Er is geen contact geweest, maar ik heb het uit goede bron vernomen", zei Kanu zelf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties