Reactie "Iedereen moet beseffen dat de match 90 minuten duurt"

Robby Morren
Robby Morren
| 4 reacties
"Iedereen moet beseffen dat de match 90 minuten duurt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Logan Bailly was ondanks de vier tegentreffers één van de uitblinkers bij OHL. Zo redde hij in de slotfase nog enkele keren de meubelen. Ondanks de zware cijfers blijft hij optimistisch, al beklemtoont hij wel dat een wedstrijd 90 minuten duurt en iedereen dat moet beginnen te beseff

Marc Van Den Noordgaete in Leuven

"We speelden een bijna perfecte eerste helft, en als we de kleedkamers waren ingegaan met 1-0 zou dat ook verdiend zijn geweest", aldus de Luikenaar. "Maar we slikten daarentegen de 0-1 na een individuele fout, terwijl de doelpunten in de tweede helft vielen omdat de tegenstrever te veel ruimte kreeg."

Bailly hamert op de concentratie. "Dit alles heeft te maken met concentratie: een punt waarop we dus verder moeten werken. Een wedstrijd duurt immers minstens 90 minuten, dat moeten we beseffen."

Ondanks de 0 op 6 wil Bailly echter niet weten van extra druk op de ploeg. "We trainen tijdens de week goed en brengen ook goed voetbal op de mat. Binnenkort moet zich dat ook vertalen in de resultaten, misschien al volgende week in Oostende", maakt de ex-Genkspeler zich sterk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties