Bakkali: "Brazilië, dat zou magnifiek zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Bakkali: "Brazilië, dat zou magnifiek zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zakaria Bakkali droomt van het WK, dat bleek na de wedstrijd van PSV tegen Zulte Waregem in het Astridpark. Coach Wilmots zag Bakkali overigens een knappe goal scoren, maar de winger is er zelf nog niet uit. Naar een WK in rood-geel-zwart, of rood-groen? Marokko is alvast reeds uitge

Sander De Graeve in Anderlecht

Bakkali zou vorige week tegen de bondscoach hebben gezegd dat hij in de A-ploeg wil spelen. Daar is niets van aan volgens de jongeling van PSV. "Of ik nu bij de beloften of de eerste ploeg speel dat maakt me helemaal niets uit."

Toch flikkeren zijn ogen op als Brazilië uitgesproken wordt. "Dat zou magnifiek zijn, echt, maar het is de coach die de keuzes maakt" De winger zelf heeft zijn keuze wel nog niet gemaakt. Bij beide ploegen kent hij al spelers. "Bij de Rode Duivels ken ik Chadli en Benteke een beetje. Bij Marokko heb ik een goede band met Mehdi Carcela, hij groeide ook op in Luik."

Zou Carcela Bakkali kunnen overhalen om voor Marokko te spelen? Bakkali zegt alvast dat hij zelf die keuze zal maken. "Daar heeft hij me nog niets over gezegd alvast."

Wilmots zat in het stadion en zag Bakkali een geweldig doelpunt maken. "De bal komt vanop links en ik kan hem ineens op de slof nemen. Ik ben er erg gelukkig mee, het is mijn eerste doelpunt voor PSV. Of ik vaak scoor? Eigenlijk niet."

Het is alvast afwachten of Bakkali in de definitieve selectie van Wilmots weerhouden wordt en hoe dit zijn keuze beïnvloedt. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties