Great Old walst over Heist

Timothy Collard
| 145 reacties

Antwerp kende zondagnamiddag geen problemen met KSK Heist. De oudste club van ons land legde er maar liefst zeven (!) in het mandje en prijkt na twee speeldagen aan de leiding met zes op zes.

De Great Old ging nochtans niet te best van start. Al na drie minuten kopte Webers een vrije trap tegen de touwen en zo moesten de troepen van Jimmy Floyd Hasselbaink meteen achtervolgen. Eerst hield de paal Antwerp nog van de gelijkmaker, maar even later bracht Tano de uitploeg toch langszij.

Maar toch was het opnieuw Heist dat op voorsprong kwam. Jannes Vansteenkiste verschalkte zijn eigen doelman en Antwerp was alweer op achtervolgen aangewezen. Maar toen achtte Jordan Faucher zijn tijd gekomen. Hij scoorde twee doelpunten en lokte een strafschop uit, die Güvenc feilloos omzette.

Nog twee strafschoppen

Antwerp ging in de tweede helft gewoon op zijn elan door. Na twee minuten spelen maakte Güvenc, opnieuw van op de stip, er 2-5 van. Bostock - goed voor drie assists -schotelde Faucher zijn derde van de namiddag voor en Güvenc benutte ook een derde (!) strafschop.

De wedstrijd lag ook een handvol minuten stil, maar doelman Sengier kon de gemoederen toch bedaren. Twintig minuten voor tijd achtte de oudste club van ons land het welletjes geweest. Een superieur Antwerp wint met 2-7 en prijkt na twee speeldagen aan de leiding in tweede klasse met zes op zes.