"Anzhi heeft Eto'o alle garanties gegeven"

Jens Hoofteer
| 5 reacties
"Anzhi heeft Eto'o alle garanties gegeven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Samuel Eto'o wordt in verband gebracht met Chelsea en Napoli. De zaakwaarnemer van de spits zegt echter dat hij Anzhi niet zal verlaten.

Anzhi liet recentelijk weten dat het fors zal gaan besparen. De 32-jarige Eto’o is met 20 miljoen euro per jaar een van de best betaalde spelers van de club - en van de wereld - en dus steken transfergeruchten meer en meer de kop op.

Chelsea en Napoli zouden geïnteresseerd zijn in de spits uit Kameroen. FIFA-zaakwaarnemer Peppino Tirri laat echter weten dat Eto’o gewoon in Rusland blijft. "Eto'o is een Anzhi-speler en de club heeft hem alle garanties gegeven wat betreft zijn salaris, wat het moeilijk maakt voor hem om te vertrekken", vertelde hij aan Tuttomercato.

Volgens Tirri zijn de transfergeruchten van Eto’o naar Napoli en Chelsea uit de lucht gegrepen. "Een transfer naar Napoli is nonsens. De speler heeft een te hoog salaris. Of het mogelijk zou zijn met een salarisverlaging? Ik kan je garanderen dat hij dat niet doet. En ik weet niks van Chelsea. Niemand heeft contact opgenomen met mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties