Wenger reageert geprikkeld: "Niet mijn taak om uit te leggen wat ik doe"

Wenger reageert geprikkeld: "Niet mijn taak om uit te leggen wat ik doe"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsène Wenger is de aanhoudende kritiek op zijn transferbeleid beu. Nu had ook Newcastle-baas Alan Pardew kritiek geuit omdat zijn speler, Yohan Cabaye, benaderd zou zijn door Arsenal. Voor de getergde Fransman het moment om te reageren.

Voor de wedstrijd tegen Manchester City zou Wenger Cabaye benaderd hebben. Wenger, al een hele zomer onder druk nadat hij geen enkele grote transfer kon realiseren, reageerde geprikkeld. "Er is niets uit te leggen. Eerst en vooral weet niemand wat we gedaan hebben. Niemand weet of we een bod hebben uitgebracht. En dus zijn er conclusies getrokken zonder te weten wat er gebeurd is."

"Het is ongelooflijk dat iedereen een mening heeft over zaken waar ze niets van weten. Ik zal het ook niet uitleggen. Het is niet mijn taak om alles uit te leggen wat ik doe. Als we een transfer doen, zullen we het aankondigen. We informeren jullie en voor de rest moet je ons gerust lanten."

Wenger voelt echter de druk van de fans en de media. "Ik wil juist nog aanhalen dat in de laatste zestien jaar we altijd succesvolle transfers gedaan hebben. Als je kijkt naar de spelers die morgen zullen aantreden, zijn het allemaal kwaliteitsspelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties