Benteke en Mignolet zijn bepalende spelers

Yves Dekoning
| 4 reacties
Benteke en Mignolet zijn bepalende spelers
Foto: © SC

Liverpool neemt het zaterdag op tegen Aston Villa. Brendan Rodgers weet wie de speler is die de Reds in de gaten moeten houden dit weekend. De Belgen zullen een hoofdrol spelen in het duel.

Brendan Rodgers zag vorig seizoen hoe Christian Benteke in de twee onderlinge wedstrijden drie keer scoorde. Hij weet dus voor wie zijn verdedigers en doelman Simon Mignolet  moeten opletten.

Rodgers over Aston Villa: “Er is geen twijfel dat Benteke de man is voor de ploeg. De bal gaat naar hem en hij houdt die goed bij. Hij is een grote, sterke jongen. Aston Villa had een moeilijk seizoen vorig jaar, maar ik verwacht dat ze dit seizoen sterk zullen zijn. Met hun snelle spelers kunnen ze uitstekend counteren. Dat moeten we kunnen afstoppen. Maar we moeten ons concentreren op ons eigen spel en vertrouwen hebben. Het zal een lastige match worden, maar we zitten in een goede flow en willen die behouden.”

Over zijn eigen ploeg: “Het vertrouwen in de ploeg is groot momenteel. Vorige week was heel belangrijk voor ons. We hebben hier een aantal uitmuntende spelers, enkele toppers. We proberen matchen te winnen en de ploeg gaandeweg te versterken. Het was mooi voor Simon dat hij meteen de held kon zijn en de supporters achter zich kreeg. Het was lang geleden dat de keeper nog eens punten pakte voor ons. Daarom haalden we hem, een topkeeper. Hij zal ons meer dan tien punten extra opleveren elk seizoen. De eerste twee zijn binnen, als hij zo doorgaat, dan komt het goed.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties