D'Haene ongelukkig: "Was misschien fout op mij bij tegendoelpunt"

D'Haene ongelukkig: "Was misschien fout op mij bij tegendoelpunt"
Foto: © SC

Zulte Waregem leek lange tijd op weg naar een 1-0 overwinning tegen APOEL, maar in extremis slikte het nog een tegendoelpunt. "Het was misschien wel fout op mij bij dat tegendoelpunt", aldus verdediger Karel D'Haene.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

Karel D'Haene doet het relaas van het tegendoelpunt aan Voetbalkrant.com. "Er was een kans van ons en ik dacht zelfs dat we een corner moesten krijgen, maar goed. Vervolgens kwam er een lange bal en ik voelde een duw. Ik weet niet of het met zijn arm is of met een elleboog, maar hij zat in mijn rug", aldus de centrale verdediger.

Maar D'Haene kreeg de fout niet tegen en het werd 1-1 dankzij die fase: "Dat is natuurlijk een wereld van verschil. We hadden een goede uitgangspositie en die mogelijke 2-0 had heel goed geweest, maar dan krijg je aan de andere kant het doelpunt tegen en dan is er natuurlijk ontgoocheling achteraf." 

"Als we top zijn, zijn ze te pakken"

Toch ziet D'Haene nog mogelijkheden voor Zulte Waregem: "We zijn nog niet uitgeschakeld. We hebben vandaag bewezen dat we ook kansen kunnen afdwingen tegen dit APOEL. Als we top zijn in Cyprus, dan zijn ze zeker te pakken. Dat hebben we vandaag gemerkt, dus we moeten onze kansen gewoon wagen ginds."

Er hangt veel af van de wedstrijd tegen APOEL volgende week: "De poulefase halen zou heel belangrijk kunnen zijn voor ons, dus moeten we volgende week de kwalificatie alsnog proberen afdwingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties