Reactie Naessens: "Had dertig seconden eerder 2-0 kunnen zijn"

Naessens: "Had dertig seconden eerder 2-0 kunnen zijn"
Foto: © SC

Zulte Waregem heeft weer leergeld moeten betalen in de wedstrijd tegen APOEL. Het lag onder, maar had toch met een 2-0 overwinning van het veld kunnen stappen. Uiteindelijk werd het 1-1. Ook Jens Naessens was teleurgesteld na de wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Anderlecht

"Het had dertig seconden eerder 2-0 kunnen zijn. Op die fase moesten we gewoon zeker scoren, dus het is heel jammer dat we het niet konden afmaken. Daarna werd volgens mij een verre bal ergens doorgekopt en plots botste de bal voor hun spits", legt Naessens de situatie uit.

De flankspeler was wel tevreden met de prestatie van het team: "Ik vind dat we zeker niet moesten onderdoen voor APOEL. Ze waren goed en we kenden wel enkele van hun opvallende spelers, maar echt weggespeeld zijn we zeker niet."

"Dubbel moeilijk in heksenketel"

Ook over zijn eigen match was Naessens behoorlijk tevreden: "Als ik iets deed, was er wel gevaar mee gemoeid. Aan het einde was ik wel wat moe en kreeg een beetje last van de hamstrings, maar dat is geen enkel probleem. Globaal gezien mag ik niet klagen van mjin prestatie."

Maar met goed voetbal alleen koop je weinig. Het zal nu zaak zijn om het in Nicosia recht te zetten: "Dat zal dubbel moeilijk worden. Het is daar een heksenketel naar het schijnt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties