Reactie Harbaoui: "De waarheid achterhaalt je"

Marc Van Den Noordgaete
| 8 reacties
Harbaoui: "De waarheid achterhaalt je"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hamdi Harbaoui opende voor Lokeren na bijna een uur de score na een assist van Jordan Remacle. Het ex- koningskoppel van OHL leek daarmee voor de vierde overwinning van dit seizoen te zorgen, maar ging met zijn ploeg kopje onder. Beiden vonden dat de Waaslanders niet scherp genoeg waren.

Marc Van Den Noordgaete in Leuven

Harbaoui was uiterst twijfelachtig omwille van zijn hoofdwonde, opgelopen tegen KRC Genk vorige week. Maar hij wilde absoluut tegen zijn ex-ploeg spelen, al moest hij bijna meteen inpakken na een kopduel. "Mijn wonde ging opnieuw open na een overigens niet fair duel", foeterde de Tunesiër na de wedstrijd. "Gelukkig kon ik verder spelen en de score ook openen op assist van Jordan Remacle, zoals tijdens onze Leuvense periode in tweede klasse zo vaak het geval was."

Te licht opgevat

Toch ging Lokeren kopje onder, en dat heeft het volgens Harbaoui enkel aan zichzelf te wijten. "We hebben het te licht opgevat, te traag gespeeld en de tegenstander teveel in zijn spel laten komen. Dat is ons zuur opgebroken, want elke match moet je scherp zijn of de waarheid achterhaalt je. In deze competitie kan iedereen van iedereen winnen, ook van de ploegen die onderaan staan. Dat is vandaag opnieuw gebleken", aldus de spits.

Lessen trekken

Jordan Remacle zorgde met zijn vijfde assist voor de Lokerse opener, maar ook de Luikenaar baalde na het laatste fluitsignaal. "De organisatie van OHL was goed, maar toch konden we de 0-1 maken en dat moet je dan kunnen vasthouden. We hadden ook het meeste balbezit, maar wat koop je daarvoor als je de boot ingaat?", vroeg hij zich af.
"We waren gewoon niet scherp genoeg, en tegen OHL is dat om problemen vragen. Nu komt het erop aan verder te werken en hier lessen uit te trekken. Tegen Oostende en Cercle Brugge moeten we immers zes op zes pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties