Reactie Wils opgelucht na eerste zege: "Serieuze last van onze schouders"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Wils opgelucht na eerste zege: "Serieuze last van onze schouders"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vreugde was bijzonder groot in het Lierse-kamp na de eerste zege van het seizoen. Thomas Wils geeft toe dat er toch wel een serieuze druk van de schouders is gevallen.

Robby Morren in Lier

"We hadden verwacht dat Waasland-Beveren op de counter zou komen spelen. Wij zijn daar goed mee omgegaan. We hebben geduldig opgebouwd met deftig voetbal."

Geen van beide ploegen voetbalde veel kansen bij elkaar. "We hebben misschien niet veel kansen gekregen maar één kans kan voldoende zijn." Voorin kan Lierse nog wel extra versterking gebruiken. Tegen Waasland-Beveren moest Losada als spits opdraven. "Het is inderdaad best dat er nog een spits bijkomt", weet Wils.

De eerste driepunter van het seizoen zorgde voor vreugdetaferelen bij de supporters maar ook de spelers waren bijzonder tevreden. "Ik moet toegeven dat er een serieuze last van onze schouders is gevallen. We kunnen nu met 4 punten afzakken naar KV Mechelen en dat is toch een heel ander verhaal dan met 1 punt."

De Boeck boos

Aan de overzijde troffen we een zeer ontevreden coach aan. Glen De Boeck zag hoe zijn troepen ondermaats presteerden. "Dit was een lamentabele prestatie van ons. We trainden deze week nochtans goed en ook mentaal waren we er klaar voor maar wat wij de eerste helft op de grasmat brachten, had niets met profvoetbal te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties