"Media hersenspoelen Arsenal-fans"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 23 reacties
"Media hersenspoelen Arsenal-fans"
Foto: © SC

Arsène Wenger is de kritiek beu. De Franse oefenmeester wordt door de fans op de korrel genomen voor het (falende) transferbeleid. "De media hersenspoelen de fans."

Arsenal FC zag de voorbije weken tal van potentiële versterkingen door de vingers glippen. The Gunners hadden hun vizier gericht op onder anderen Luis Suarez, Simon Mignolet en Wayne Rooney, maar konden nog steeds niet uitpakken met een spraakmakende transfer.

Op de koop toe verloor Arsenal de competitie-opener in de Premier League van Aston Villa. Arsène Wenger was helemaal de gebeten hond voor de fans. “De kranten en televisiekanalen hebben de fans van Arsenal gehersenspoeld”, verrast de coach van the Gunners in de Engelse tabloids. “Alles is negatief omdat we al jaren geen prijs meer konden winnen. Maar ondertussen loopt alles toch opnieuw op wieltjes?”

Wenger stevent stilaan op zijn duizendste wedstrijd af als Arsenal-coach. “Het is duidelijk dat ik om deze club geef”, besluit de Fransman. “Ik wil ook alleen maar wat het beste is voor de club. Door de overwinning tegen Fulham zitten we opnieuw op schema.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties