Reactie Lierse is blijer met de puntendeling dan KV Mechelen

Lierse is blijer met de puntendeling dan KV Mechelen
Foto: © SC

KV Mechelen en Lierse speelden een bloedeloze wedstrijd tegen elkaar, die resulteerde in een 0-0 gelijkspel. Beide teams spraken zich bij monde van Thomas Wils en Maxime Biset uit over de puntendeling.

Aernout Van Lindt in Mechelen

"Het resultaat en de match van vandaag vielen beiden tegen. Het was te weinig voor zo'n derby. Na de eerste twintig minuten was het beste er eigenlijk al af en na de rust lag het accent op het opnieuw veroveren van het middenveld", aldus Biset die liever de drie punten had gepakt vandaag.

"Het had helemaal anders kunnen lopen als dat doelpunt in de eerste minuut binnen gaat, maar een echte domper was het niet. We hebben er niet over geprotesteerd omdat we het niet zeker wisten."

"Niet klagen met 4 op 6"

Bij de bezoekende ploeg was er iets meer reden tot tevredenheid met het puntje. "Een vier op zes is niet slecht, daar mogen we zeker niet mee klagen. Dit geeft een goed gevoel naar de volgende matchen", aldus Wils.

"We hebben al bij al de punten niet gestolen vandaag, maar het is misschien wel gelukkig bij dat buitenspelgeval in de eerste minuten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties