Reactie Hazard: "Zullen niet veel ploegen vier keer scoren tegen Anderlecht"

Hazard: "Zullen niet veel ploegen vier keer scoren tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thorgan Hazard toonde ook tegen Anderlecht alweer zijn klasse. Met 3 assists en een doelpunt zorgt hij weer voor extra goede statistieken. "We hebben een echte superweek gehad", aldus Hazard.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Dit is echt een superweek. Eerst tegen APOEL winnen, waardoor we de poules van de Europa League halen - een recompensatie voor ons goed seizoen vorig jaar."

"En nu winnen van Anderlecht. Vier keer scoren tegen Anderlecht. Gaat dat nog iemand doen dit seizoen? Ik denk niet dat er veel ploegen vier goals zullen maken tegen de landskampioen."

"Niets speciaal te bewijzen tegen Anderlecht"

De supporters zongen na zijn doelpunt al "Thorgan is van ons, Thorgan is van ons". En dus niet van Anderlecht. "Ach, Anderlecht wou me enkel kopen, terwijl Chelsea me wou uitlenen. Ik ben blij hier en vandaag wou ik me dus niet speciaal bewijzen of zo. Dat speelt voor mij niet."

Over de match zelf wou Hazard ook nog iets kwijt: "Ze lieten ons komen en ons het spel maken vandaag. Ik wil niet zeggen dat we ze hebben weggespeeld in de eerste helft, maar we hebben ze wel heel goed kunnen wegzetten."

"Het doel is en blijft uiteindelijk om meer te scoren dan de tegenstander. Dat is ons vandaag gelukt en het is heel belangrijk dat we winnen. Ons collectief stond er vandaag", besloot Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties