Reactie Van den Brom: "Drie doelpunten nemen op stilstaande fases mag niet"

Van den Brom: "Drie doelpunten nemen op stilstaande fases mag niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom ging met Anderlecht onderuit op het veld van Zulte Waregem. Het werd 4-3 na een spektakelrijke wedstrijd. De coach was niet echt gelukkig na de wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Waregem

"In de eerste helft werden we weggespeeld door Zulte Waregem. Zij waren beter en sneden goed naar binnen met onder anderen Conté. Onze eerste helft was gewoon slecht", begon de coach zijn analyse.

Na de pauze zagen we een gretiger Anderlecht, met een goede Mitrovic: "Het was niet mijn bedoeling om hem al meteen 45 minuten te laten spelen, maar hij heeft het zeker goed gedaan. Hij heeft zeker de kwaliteiten om nog belangrijk te zijn voor ons en om doelpunten te maken", aldus van den Brom.

"Niet veel meer weggegeven"

"In de tweede helft kwamen we er globaal beter door. We waren wat opportunistischer en kwamen er beter uit. We houden onszelf in de match met doelpunten op het goede moment en bij de 3-3 dacht ik wel dat we het nog konden halen."

"We hebben ook niet veel meer weggegeven, maar net dan slikken we weer een doelpunt op een stilstaande fase. Als je drie van de vier doelpunten slikt op corners of vrije trappen ... dat is gewoon te veel en dat kan niet", besloot de trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties