Armenteros: "Voetbal leeft meer in Rotterdam"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Armenteros: "Voetbal leeft meer in Rotterdam"
Foto: © SC

Feyenoord stuurde afgelopen weekend Roda JC wandelen met zware 4-0-cijfers. Toch is Samuel Armenteros nog niet tevreden over zijn persoonlijke prestaties. "Ik kamp nog steeds met een conditionele achterstand."

Feyenoord startte de Nederlandse Eredivisie barslecht. De Rotterdammers begonnen met drie nederlagen op rij, maar lijken met een zes op zes opnieuw boven water te komen. Samuel Armenteros beoogt echter hogere objectieven. “Het seizoen is nog pril, maar het niveau moet veel beter. Bovendien kan Feyenoord zich door de Europa League-uitschakeling vol op de Eredivisie concentreren. Wat ik van mijn eigen prestatie vind? Ik kamp nog steeds met een conditionele achterstand, maar ik voel de vooruitgang.”

Ondertussen woont de Anderlecht-huurling in Rotterdam. Wat is het grote verschil met Brussel? “Ik heb de indruk dat het voetbal hier echt leeft bij de fans”, aldus de aanvaller tegenover de Nederlandse media. “Dat was bij mijn vorige clubs niet altijd het geval. Van het uitgaansleven in Rotterdam heb ik echter nog niet kunnen proeven.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties