Chelsea laat Lukaku nog jaartje rijpen

Chelsea laat Lukaku nog jaartje rijpen
Foto: © SC

Romelu Lukaku zal wellicht een hectisch dagje achter de rug hebben. Terwijl de aanvaller bij de Rode Duivels zijn eerste trainingsdag afwerkte, werd er in Engeland druk onderhandeld over zijn onmiddellijke toekomst. En uiteindelijk werd het een jaartje Everton.

Lukaku had dit seizoen bij Chelsea weer af te rekenen met heel wat concurrentie. Naast Fernando Torres en Demba Ba haalden de Londenaren immers ook nog Samuel Eto'o binnen. Voor de ontwikkeling van de aanvaller was het geen optie meer om een heel seizoen op de bank door te brengen en dus heeft Chelsea op de laatste transferdag beslist om hem toch nog een jaartje uit te lenen. Dat werd net door Lukaku ook bevestigd op Twitter.

Vanaf dat The Blues bekend maakten dat Lukaku nog een jaartje uitgeleend werd, kwamen er twee geïnteresseerde clubs op de proppen: Everton en West Brom, waar hij vorig seizoen al aan de slag was. Maar aangezien Everton toch nog een stapje hoger gezien wordt, werd het uiteindelijk de (ex-)club van Marouane Fellaini.

Niemand die met dergelijk scenario nog rekening had gehouden nadat José Mourinho had gezegd te rekenen op Lukaku. Dat Mourinho met drie ervaren spitsen in zijn kern zit voor één positie zal daar waarschijnlijk veel mee te maken hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties