PSG geeft Sissoko vrijgeleide

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
PSG geeft Sissoko vrijgeleide
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mohamed Sissoko mag op zoek naar een nieuwe club. Het contract van de middenvelder werd, in onderling overleg met Paris Saint-Germain, immers ontbonden.

Mohamed Sissoko ging gisteren nog tevergeefs op zoek naar een nieuwe werkgever. Naar verluidt stond de 34-voudig Malinees international in de belangstelling van Cardiff City en Olympiakos. De middenvelder vond echter geen vergelijk voor middernacht.

Paris Saint-Germain heeft dan maar besloten om het contract van de middenvelder te ontbinden. Dat staat te lezen op de webstek van PSG. Sissoko kwam in 2011 aan in Parijs, maar kon enkel in zijn eerste seizoen een basisplaats afdwingen. Vorig seizoen werd hij dan ook uitgeleend aan Fiorentina.

Sissoko kan de volgende dagen dus op zoek naar een nieuwe werkgever. Een transfervrije speler mag immers ook na het sluiten van de markt nog een overeenkomst ondertekenen bij een nieuwe club. Voor de volledigheid: PSG betaalde destijds acht miljoen euro voor de ex-speler van onder meer AJ Auxerre, Valencia en Juventus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties