Belgacom League: Kan Antwerp slipper rechtzetten tegen leider?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 45 reacties
Belgacom League: Kan Antwerp slipper rechtzetten tegen leider?
Foto: © SC

Vanavond wordt er opnieuw gevoetbald in de Belgacom League. Westerlo en STVV hielden elkaar gisterenavond al in evenwicht. Wat wordt er vanavond verwacht?

Dinsdagavond stond er al een topper op het programma tussen Westerlo en Sint-Truiden. Het wedstrijdverslag kan je HIER nog eens nalezen. Maar ook woensdagavond staat er een ware knaller geprogrammeerd. Antwerp neemt het thuis op tegen leider Eupen.

De Great Old kende afgelopen weekend een kleine slipper tegen Geel en wil die maar al te graag rechtzetten tegen Eupen. Beide clubs werd gebombardeerd tot de grote titelfavorieten. Welke club trekt uiteindelijk aan het langste einde? De oudste club van het land kan alvast rekenen op de laatste drie nieuwkomers Just Berends, Davide Petrucci en Sandro Calabro. 

RWDM Brussels moet op bezoek bij Hoogstraten. Kunnen de bezoekers het maximum van de punten behouden tegen de ploeg van trainer Regi Van Acker? De thuisploeg kreeg een serieuze kwaliteitsinjectie met onder andere Tom Boere, maar volstaat dat om RWDM de eerste punten af te snoepen?

Eendracht Aalst krijgt het bezoek van Moeskroen-Péruwelz. De thuisploeg behaalde afgelopen weekend zijn eerste overwinning en kan die lijn nu doortrekken tegen één van de favorieten voor het kampioenschap. Het zal alvast niet simpel worden. Moeskroen won afgelopen weekend nog met 0-5 op het veld van Dessel Sport.

KSK Heist gaat op eigen veld op zoek naar de eerste punten tegen Geel en ook Wezet zoekt zijn eerste punten op het veld van Roeselare. Is men op Schiervelde al bekomen van de vorige wedstrijd? Daar gaven de West-Vlamingen een riante voorsprong nog helemaal uit handen tegen Tubeke? Het moment om zich te herpakken tegen de laatste in de stand. Al moet de club het wel stellen zonder Bram Vandenbussche (hamstrings), Sven De Rechter (lies), Carlo Damman en Romain Haghedooren. Vorig seizoen verkeek Roeselare zich en verloor het met zware 1-5 cijfers.

Wedstrijden

Dessel – Tubeke
Eendracht Aalst – Moeskroen Peruwelz
Antwerp – Eupen
Heist – Geel
Hoogstraten – RWDM Brussels
Roeselare – Wezet
Boussu Dour – Virton
WS Woluwe – Lommel United

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties