Vertonghen, Hazard en Bakkali twijfelachtig

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Vertonghen, Hazard en Bakkali twijfelachtig
Foto: © SC

Vandaag verschenen drieëntwintig Rode Duivels op het trainingsveld. Enkel Zakaria Bakkali bleef binnen. Tijdens de training bleken toch nog enkele spelers last te hebben en ook naast de naam van Hazard staat nog een vraagteken.

Sander De Graeve in Anderlecht

De vleugelspeler heeft nog steeds last van zijn blessure. "Eden moet eerlijk zijn", aldus bondscoach Wilmots. "Als hij niet het gevoel heeft dat hij de ploeg kan helpen, moet hij dat zeggen." Wilmots hakt hoe dan ook pas op vrijdagochtend de knoop door.

Ook Vertonghen is nog niet verlost van zijn enkelblessure. Hij ging tijdens de training meermaals zitten om verzorging te krijgen. Verder werd ook Steven Defour verzorgd, maar bij hem worden er geen problemen verwacht.

Zakaria Bakkali, die als enige binnen bleef, zal normaal gezien niet in actie komen volgens Wilmots. "Zakaria heeft nog last en zal normaal gezien als 24e man afvallen. Morgen traint hij wel mee, maar we willen geen enkel risico nemen. Enkel als er nog een speler afvalt, zal hij op het scheidsrechtersblad staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties