Van den Brom: "Uitspraken zijn De Zeeuw zijn verantwoordelijkheid"

Van den Brom: "Uitspraken zijn De Zeeuw zijn verantwoordelijkheid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom was absoluut niet opgezet met de uitspraken van Demy de Zeeuw en liet dan ook weten dat zijn middenvelder consequenties mag verwachten. Het einde van De Zeeuw bij Anderlecht?

De Zeeuw hekelde de tactiek van Van den Brom die volgens hem enkel op papier mooi was. "Heeft Demy dat gezegd?" Dan zal ik hem daar zeker op aanspreken. Het is zijn verantwoordelijkheid dat hij zulke uitspraken doet", aldus Van den Brom

Hij was het daarbij ook niet eens met de conclusies die De Zeeuw trok. "Wie weet wat het had gegeven met een andere tactiek. De twee goals vallen door individuele fouten en daar heeft de tactiek geen schuld aan. Wat ik wel zag is dat we te veel de lange bal gebruikten in de eerste helft en we waren hem ook te snel kwijt."

Van den Brom kennende zal het zeker niet in goede aarde vallen als hij morgenvroeg de kranten doorneemt. De Zeeuw heeft daarmee waarschijnlijk zijn eigen doodvonnis getekend bij Anderlecht. De van Spartak Moskou gehuurde middenvelder mag waarschijnlijk al eens naar een nieuwe club beginnen uitkijken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties