Biset: "We moeten eens in die winning mood geraken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Biset: "We moeten eens in die winning mood geraken"
Foto: © SC

KV Mechelen begon niet al te best aan het seizoen en kreeg op de vorige speeldag een pak rammel van Anderlecht. Het moét de komende weken beter en ook Maxime Biset hoopt op een betere periode. "We moeten de zege eens vasthouden", vertelde hij aan Voetbalkrant.com.

Mechelen ging tegen Anderlecht onderuit met 5-0, een klap die nogal aankwam bij de jongens van Harm van Veldhoven. “We hadden vooral last met hun lopende mensen en het was vaak moeilijk verdedigen. Anderlecht was sterk in zijn geheel, maar de manier waarop we verliezen doet toch pijn”, aldus Biset aan onze redactie.

“We hebben daar over nagepraat, maar nu is dat hoofdstuk helemaal afgesloten en ligt de focus op de volgende wedstrijd. We spelen tegen Bergen, een team dat ook met de rug tegen de muur staat op dit moment. Daarna volgt de bekermatch tegen Boussu Dour, een team dat tegen ons eigenlijk niets te verliezen heeft.”

"We moeten eens in die winning mood geraken"

Op papier dus twee haalbare kaarten, al eist Biset opperste concentratie van zijn ploegmakkers om de duels aan te vatten. “We moeten die wedstrijden 200% geconcentreerd aanpakken. We mogen er niet van uitgaan dat het wel zal loslopen. Het laken zo snel mogelijk naar ons toe trekken, dat moeten we doen.”

“We pakten hier en daar wel al eens een punt, maar we moeten eens in die winning mood geraken. Het mag niet zo zijn dat we maar zelden eens een paar wedstrijden na elkaar kunnen winnen. Ik wil dat we er eens in slagen om onze voorsprong vast te houden en die om te zetten in een overwinning”, besluit de aanvoerder van Malinwa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties