"Beetje jammer dat er maar 7000 man zal komen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties
"Beetje jammer dat er maar 7000 man zal komen"
Foto: © SC

Vandaag begint Zulte Waregem aan zijn tweede Europese poulefase in de geschiedenis van de fusieclub. Thorgan Hazard sprak gisteren op de persconferentie ook even over het feit dat er 7.000 fans zullen zijn.

Aernout Van Lindt in Brugge

Tot op heden lijkt het er op dat er maar 7000 mensen van Zulte Waregem zullen zijn in Jan Breydel, waardoor er dus veel lege plekken zullen zijn voor de match tussen Zulte Waregem en Wigan. "Dat is natuurlijk jammer dat het leeg zal ogen. In Waregem zou er vermoedelijk meer volk zijn en zou het ook zo leeg niet ogen, maar het is nu eenmaal zo, hier zullen we het mee moeten doen", aldus Hazard in een reactie.

Essevee TV maakte eerder al een vooruitblik van de Europese poulefase, met reacties van Habibou, Hazard en Naessens. Zij blikten alledrie vooruit naar de match tegen Wigan. Bekijk het filmpje hier gerust nog eens :

Opgelet: het laden van de video kan enkele seconden duren.

U kan overigens tot 12 uur nog online tickets bestellen voor de match tussen Zulte Waregem en Wigan, waardoor u ze ook 's avonds in Brugge kan gaan afhalen. Wat u daarvoor moet doen, kan u HIER lezen.

Tot 16 uur kan u nog tickets komen afhalen aan het onthaal in het Regenboogstadion, de loketten om tickets te kopen gaan in Brugge niet open.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties