Ferrera volgt Preud'homme op bij Al Shabab

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Ferrera volgt Preud'homme op bij Al Shabab
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emilio Ferrera gaat Michel Preud'homme opvolgen als oefenmeester van Al Shabab. De Brusselaar was de voorbije seizoenen al assistent in Saoedi-Arabië.

Michel Preud’homme wordt de nieuwe coach van Club Brugge. De ex-trainer van onder meer KAA Gent en Standard neemt echter niet zijn volledige huishouding mee naar West-Vlaanderen. Enkel Stan Van den Buys volgt in het spoor van de Luikenaar.

De vacature van hoofdcoach bij Al Shabab is ondertussen ook al opnieuw ingevuld. Emilio Ferrera, de voorbije twee seizoenen de rechterhand van Preud’homme in de woestijn, krijgt een opwaardering en gaat als T1 aan de slag. Het hoeft bovendien niet te verwonderen dat Ferrera niet voor een avontuur kiest in Brugge. De Brusselaar was enkele seizoenen geleden al werkzaam bij blauw-zwart en dat was niet bepaald een succes.

Ferrera blijft niet alleen achter in Saoedi-Arabië. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De Belgische kolonie wordt er staande gehouden door fysiektrainer Renaat Philippaerts en assistent-trainer Marc Grosjean.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties