Wenger tevreden met uitblinker Ramsey: "Hij is nu sterker"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Wenger tevreden met uitblinker Ramsey: "Hij is nu sterker"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aaron Ramsey, het toptalent van weleer, lijkt er eindelijk helemaal door te komen bij Arsenal. De middenvelder speelt de laatste tijd de pannen van het dak bij The Gunners en scoort o zo makkelijk. Ook Arsène Wenger is enorm tevreden dat Ramsey er na heel wat blessureleed staat.

Ramsey kwam in 2008 over van Cardiff City, maar liep in 2010 een zware beenbreuk op. Dat belemmerde zijn grote doorbraak en de middenvelder had moeite om terug te keren op zijn oude niveau. Hij verzamelde de afgelopen jaren wel speelminuten, maar pas dit seizoen lijkt hij helemaal boven water te komen.

Wenger twijfelde nooit aan het talent en gaf Ramsey alle tijd om terug te keren na zijn blessure. “Het kostte hem veel tijd om zijn angst te overwinnen na die blessure. Zeker in duels had hij het moeilijk om echt door te gaan. Maar dat is nu compleet verleden tijd.”

“Hij had vorig jaar een moeilijke periode omdat de supporters wat ongeduldig werden. Hij verloor soms wat het vertrouwen en daarom gaf ik hem ook de nodige rust, zodat hij dat vertrouwen opnieuw kon opbouwen. Spelers komen dan sterker terug en dat zie je ook bij Aaron.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties